Σακίδιο βάπτισης Royal

#christening #λαμπάδα #backpack Ένα κομψό και χρηστικό σακίδιο για τα βαπτιστικά. Είναι χειροποίητο, ανθεκτικό και διακοσμημένο στα χρώματα της βάφτισης. Ένα μοναδικό αναμνηστικό που δεν μένει ποτέ στο ράφι. Για προσεγμένες εμφανίσεις!   Ένα πλήρες σετ βάφτισης με σακίδιο, λαμπάδα, κεριά, πετσέτες, λαδοσέτ, λαδόπανα και 50 μαρτυρικά ξεκινάει από 330 ΕD50_6661

Ένα κομψό και χρηστικό σακίδιο για τα βαπτιστικά. Είναι χειροποίητο, ανθεκτικό και διακοσμημένο στα χρώματα της βάφτισης. Ένα μοναδικό αναμνηστικό που δεν μένει ποτέ στο ράφι.

Για προσεγμένες εμφανίσεις!

 Ένα πλήρες σετ βάφτισης με σακίδιο, λαμπάδα, κεριά, πετσέτες, λαδοσέτ, λαδόπανα και 50 μαρτυρικά ξεκινάει από 330 Ε

Εαν επιθυμείτε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να το δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς.

Συνδθάζεται ιδανικά με το σετ βάφτισης Royal

#blackandwhite #christening #littlemister Ένα τέλεια συνδυασμένο βαφτιστικό σετ για αγόρι με απρόμαυρο print που περιλαμβάνει: Πουκάμισο λευκό Παντελόνι λευκό Γιλέκο με ασπρόμαυρο print Ζώνη Σακάκι- φούτερ Για τους μικρούς κυρίους που είναι πάντα στην πένα! Διαθέσιμο σε όλα τα νούμερα κατόπιν παραγγελίας. Τιμή: 185 Ε Εαν επιθυμείτε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να το δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς.


One thought on “Σακίδιο βάπτισης Royal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s